Midt- og Vestsjællands Politi: Nyt fra Vipperød - onsdag den 15. juli

Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi

Vipperød er i nat nævnt i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Døgnets anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Antoniestræde, Køge
Algade, Nyk. Sj.

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Lundevej, Havnsø, Føllenslev
Pilevangen, Karlslunde
Bjergagervej, Hårlev
Blegdammen, Køge

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ahorn Alle, Ringsted

Indbrud i skur - Hovedgaden, Undløse,Tølløse, Holbæk

Kl. 07.45 fik politiet anmeldelse om, at der tidligt tirsdag morgen blev begået indbrud et redskabsskur som tilhører Undløse Kirke. Fra stedet blev stjålet en havetraktor, en kompressor, en hækklipper, en multimaskine og tre dunke med brændstof. En patrulje blev sendt til stedet for at lave gerningsstedsundersøgelse. Anmelderen oplyste, at havetraktoren var forsynet med GPS, og at den befandt sig på en landejendom på Ringstedvej ved Hellestrup/Vipperød. Politiet kørte til stedet, hvor de fandt havetraktoren. Ejendommen blev grundigt undersøgt, men der blev ikke fundet yderligere koster fra indbruddet på stedet. Politiet havde ingen grund til at mistænke beboerne på ejendommen for at stå bag indbruddet.

Sagen efterforskes nu for at forsøge at finde frem til gerningsmanden. Vidner som har bemærket noget omkring indbruddet, som skete mellem kl. 06.30-06.37 tirsdag morgen, hvor GPS trackeren registrerede, at havetraktoren flyttede sig, bedes kontakte politiet. Borgere som har bemærket en gul Stiga Havetraktor, som blev transporteret fra Undløse Kirke til Ringstedvej ved Hellestrup, hvor den blev læsset af, bedes ringe til politiet, hvis de kan bidrage med oplysninger om køretøj eller personer i forbindelse med dette. Ring 114, hvis du har oplysninger i sagen.

Færdselsuheld – Kalundborgmotorvejen, Tølløse – Holbæk

Kl. 08.17 kørte en 59-årig mand fra Regstrup på afkørselsrampen fra Kalundborgmotorvejen mod sydøst og frem mod Hjortholmvej i sin bil. Fra Hjortholmvej mod sydvest kørte en 28-årig mand fra Tølløse. Den 59-årige skulle svinge til venstre af Hjortholmvej, men overså den 28-åriges bil og kørte frem trods sin ubetingede vigepligt. Den 28-årige forsøgte at undvige, men ramte den 59-åriges bil bagerst på venstre hjørne. Ingen personer kom til skade ved sammenstødet, men politiet optog rapport om vigepligtsforseelsen.

Narkosalg – Roskilde

Kl.13.36 var politiet med narkohunde i en lejlighed i den nordvestlige del af Roskilde, da der var mistanke om, at der blev opbevaret narko på stedet. I lejligheden fandt politiets narkohund 15 gram amfetamin, 5 gram hash, en digitalvægt og pølsemandsposer, som indikerede at narkobesiddelsen var med henblik på videreformidling. En 45-årig mand fra Roskilde blev sigtet for narkosalg, og narkoen blev beslaglagt med henblik på konfiskation. Den 45-årige kan forvente at høre mere i sagen, når den skal afgøres.

Udlænding anholdt for ulovligt ophold – Jernbanegade, Roskilde

Kl. 14.46 bad togpersonale om politiets hjælp i forbindelse med en udlænding, som rejste uden billet i toget, som holdt på Roskilde station. Inden patruljen nåede frem løb den udenlandske mand fra stedet, men blev anholdt på Hestetorvet. Manden havde ingen pas eller andet ID på sig, så han blev anholdt og taget med til politistationen. Her blev det konstateret, at manden var 29-år og fra Libyen, og han havde ikke lovligt ophold i Danmark. Han blev afhørt med tolk og vil i dag blive fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Roskilde med begæring om varetægtsfængsling, mens udlændingesagen behandles.

Kvinde fundet dræbt – Købehavnsvej, Køge

Grundlovsforhør i sagen ved Retten i Roskilde kl. 15.00, hvor to mænd fremstilles som sigtet for manddrab. Se pressemeddelelse udsendt i går for yderligere information.

Varebil væltede på motorvejen – Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde – Greve

Kl. 17.26 skete et uheld på Køge Bugt Motorvejen i sydgående retning, da føreren af varebil af uvisse årsager mistede herredømmet over bilen, så den væltede om på siden og landede imellem to vognbaner. Føreren af varebilen, en 35-årig mand fra København slap fra uheldet med forskrækkelsen. Uheldet medførte trafikale problemer på stedet indtil varebilen var blevet bugseret væk fra motorvejen. En tavlevogn blev sendt til stedet for at styre trafikken uden om varebilen. Der var ryddet op på stedet så trafikken kunne glide frit omkring kl. 18.11. Politiet registrerede uheldet, hvor der ikke skete skade på andre køretøjer eller autoværn.

Solouheld med påvirket fører – Stenrand, Svebølle – Kalundborg

Kl. 01.12 kørte en 19-årig mand fra Stenstrup på Fyn galt, da han kørte ad Stenrand i vestlig retning, hvor han kørte igennem et helleanlæg, hvor bilen kom i slinger. På grund af vådt føre skred bilen ud og gled af vejen. Den endte i en have ud for Stenrand nr. 2, hvor den på sin vej påkørte et elskab, nogle stolper og beplantning i haven. En patrulje blev sendt til stedet, hvor føreren blev testet med alkometeret, da der var mistanke om, at han var påvirket af spiritus. Hans promille viste over det tilladte, så han blev anholdt, og da politiet mistænkte, at han havde indtaget narkotika, blev han sigtet for både spiritus og narkokørsel. Med som passagerer i bilen var to unge mænd på 17 år fra Svendborg og Kalundborg. Alle tre personer blev kørt til sygehuset til kontrol, hvor den 19-årige fik udtaget blod, som skal vise, om han var påvirket under kørslen. Politiet optog rapport om uheldet og den 19-årige kan forvente at høre mere i sagen, når resultatet af blodprøven kommer.

Rambuktyveri i radio/tv butik – Algade, Nykøbing Sj. – Odsherred

Kl. 02.35 fik politiet anmeldelse om, at der netop var begået indbrud i en radio/tv butik, hvor en bil havde trukket gitteret af facaden og glasdøren til butikken var knust. Flere patruljer blev sendt til stedet, for at søge efter gerningsmanden. En hundepatrulje søgte i området efter spor, hvor der blev fundet en del af en højtaler fra butikken. Et vidne hørte, da glasdøren blev knust, og så en ældre grå personbil, muligvis af mrk. VW Passat, som bakkede frem og tilbage foran forretningen.

Politiet formoder at gerningsmanden kørte fra stedet i bilen. Politiet har i dag været i kontakt med indehaveren af forretningen, som er ved at danne sig et overblik over de stjålne genstande. Der blev med sikkerhed stjålet en Macbook computer og en Sonos højtaler, men indehaveren oplyser, at der er blevet stjålet væsentlig flere ting fra stedet. Der er overvågning ved forretningen, som politiet vil gennemgå i forbindelse med efterforskningen.

Vidner som har set noget ved forretningen omkring gerningstidspunktet, eller som har bemærket den ældre grå personbil og evt. personer i bilen, bedes kontakte politiet på tlf. 114.


Flere artikler