Dramatisk hit-and-run ulykke på Holbækmotorvejen i Vipperød efterforskes

Profilbillede
dato

Trafikulykke – Holbækmotorvejen, Vipperød – Holbæk

Klokken 07.36 blev politi og redningstjeneste kaldt ud til Holbækmotorvejen ved afkørsel 20 Holbæk V, hvor der i det nordgående spor havde fundet en kollision sted mellem en lastbil og en personbil.

På ulykkesstedet var begge køretøjer parkeret i nødsporet, og den 57-årige mandlige lastbilchauffør var kommet uskadt fra ulykken.

Føreren af personbilen havde dog forladt stedet uden at identificere sig over for den anden part. Da personbilens airbags var blevet aktiveret, og der var lidt blod på disse, iværksatte politiet en søgning efter den mandlige fører af personbilen, da de var bekymrede for, at han kunne have brug for hjælp.

Søgningen efter føreren af personbilen gav ikke umiddelbart noget resultat, så politiet fokuserede på at rydde op på ulykkesstedet.

Ifølge lastbilchaufføren var lastbilen blevet ramt bagfra af personbilen, hvilket havde forårsaget skader på beskyttelsen ved det venstre baghjul, så omlæsning af asfalt på ladet blev sat i gang, før lastbilen kunne fjernes fra motorvejen.

Personbilen med omfattende skader i fronten blev efterladt på ulykkesstedet, men omkring klokken 13.00 måtte politiet igen rykke ud til stedet.

En brand var nu brudt ud i den pågældende personbil, der trods brandvæsnets indsats stort set brændte ud.

Politiet har lavet en rapport om kollisionen i et forsøg på at finde frem til føreren af personbilen, da han ikke deltog i de foranstaltninger, som kollisionen medførte.

Kilde: Politiets Døgnrapport