Farlig biljagt endte i Vipperød

Profilbillede
dato

En dramatisk hændelse udspillede sig torsdag aften i Vipperød, Holbæk, da en patrulje lokalbetjente observerede en modkørende personbil ved afkørsel 19 på Holbækmotorvejen omkring kl. 19.43. Bilen skiftede pludseligt over i modsatte vejbane ved synet af politiet, hvilket tvang betjentene til at udføre en nødopbremsning og en undvigemanøvre for ikke at blive ramt.

Efterfølgende vendte patruljen om og indledte en forfølgelse af personbilen, som reagerede ved at sætte farten op og køre over for rødt lys i krydset ved Valdemar Sejrsvej. Efter omkring fire kilometers hæsblæsende kørsel på rute 21 mod vest, lykkedes det politiet at bringe køretøjet til standsning.

Bag rattet sad en 38-årig mand fra Højby, som ved siden af sig havde placeret tre køkkenknive samt et boldtræ. Manden forklarede, at han bar på våbnene for at kunne forsvare sig i tilfælde af et overfald. Han blev på stedet sigtet for overtrædelse af knivloven, våbenloven samt flere grove færdselsovertrædelser. De ulovlige våben blev beslaglagt af politiet.

Den 38-årige kan nu se frem til at høre mere fra politiet i sagen.

Kilde: Politiets Døgnrapport