Midt- og Vestsjællands Politi: Seneste nyt fra Vipperød - fredag den 6. november

Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi
Profilbillede
Ninna Jalog nj@vores-mediehus.dk

Vipperød er i nat nævnt i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Døgnets anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Håndværkerlyngen, Højby

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Moserøjel, Greve
Lyndbyparken, Lyndby, Kirke-Hyllinge
Bøgehegnet, Greve
Bellisvej, Holbæk

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Søndergårdsvænget, Rørvig
Æblevangen, Rørvig

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen

Ung mand fundet død i grønt område – Vandværksvej, Greve

Kl. 09.05 fandt en hundelufter en livløs mand i et grønt område i Greve. Ambulance og lægehelikopter blev sendt til stedet, hvor manden blev erklæret død. Politiet fik identificeret den afdøde til at være en 19-årig mand fra Greve, og de pårørende blev underrettet. Undersøgelserne blev afsluttet hen ad eftermiddagen, og der blev ikke fundet tegn på, at den 19-årige havde været udsat for en kriminel handling. Politiet betragter dødsfaldet, som en ulykkelig hændelse.

Vidner søges til uheld med væltet knallert – Københavnsvej, Roskilde

Kl. 17.24 fik politiet anmeldelse om, at en 17-årig ung mand fra Roskilde, havde været indblandet i et færdselsuheld på knallert, hvor en bilist efterfølgende var kørt fra stedet. Uheldet skete omkring kl. 14.45, da den 17-årige kørte på cykelstien på Københavnsvej mod vest på en lille knallert. Ud fra indkørslen ved Shelltanken på Københavnsvej 13 kørte en bil frem for sin ubetingede vigepligt og bremsede op på cykelstien, så den 17-årige knallertfører stødte ind i bilens hjul og styrtede. Den 17-årige fik knallerten over sit ben og fik skader på knallerten. Knallertføreren talte kort med kvinden, som spurgte ham om han var ok. Der kom flere personer til stedet, blandt andet en ældre kvinde, som påtalte over for den 17-årige, at han kørte på cykelstien. Den 17-årige tilkendegav, at der var tale om en lille knallert, som skal køre på cykelstien, hvilket en mand på stedet støttede den 17-årige i. Den 17-årige var chokeret og havde slået sit ben ved uheldet, så han kørte fra stedet uden at udveksle kontaktoplysninger med den kvindelige bilist. Knallertføreren blev tilset på skadestuen, men slap fra uheldet med knubs.

Politiet vil gerne i kontakt med den kvindelige bilist, som var indblandet i uheldet, for at få hendes forklaring til sagen. Derudover vil politiet meget gerne tale med den ældre kvinde og manden, som kom hen til parterne efter uheldet. De kan være vidner, som kan være med til belyse omstændighederne omkring uheldet.

Føreren af bilen beskrives som:
Kvinde, ca. 35 år, almindelig af bygning, lysebrun i huden, muligvis solbrændt. Med i bilen havde hun to mindre børn. Hun var kørende i en sort stationcar af ældre model.

Vidner som overværede uheldet ved udkørslen fra Shell/Dominos Pizza, der skete torsdag omkring kl. 14.45-15.00 eller borgere, som i øvrigt har oplysninger i sagen bedes kontakte politiet på tlf. 114.

Spirituskørsel – Hømvej, Høm – Ringsted

Kl. 15.38 sigtede og anholdt politiet en 40-årig mand fra Ringsted for spirituskørsel i en varebil. Han kørte ad Hømvej mod nord, hvor patruljen standsede ham. En alkometertest viste, at hans promille var over det tilladte. Den 40-prige havde desuden intet gyldigt kørekort, hvilket han også blev sigtet for. Efter en blodprøveudtagelse blev den 40-årige løsladt, og nu afventer politiet resultatet af analysen, hvorefter han vil høre mere i sagen.

14-årig pige stjal hårfarve – Torvet, Ringsted

Kl. 16.08 sendte politiet en patrulje til Normalbutikken i Ringsted, hvor en 14-årig pige fra Ringsted var blevet tilbageholdt for butikstyveri. Pigen havde taget en hårfarve til en værdi af 78 kr, hvorefter hun forlod forretningen uden at betale. Personalet henvendte sig til pigen, som fulgte med tilbage, hvor politiet blev tilkaldt. Da pigen er under den kriminelle lavalder, kan hun ikke straffes for tyveriet. Hendes værge og de sociale myndigheder blev orienteret om sagen, og vil tage hånd om pigen herfra. Butikken fik hårfarven tilbage og havde derfor intet erstatningskrav.

For hurtige knallerter – Ringsted og Køge

Kl. 19.45 standsede en færdselspatrulje en lille knallert på Jyllandsgade i Ringsted, som viste sig at være ulovlig. Den kunne køre 57 km/t, selvom den højst må kunne køre 30 km/t. Føreren en 16-årig ung mand fra Ringsted blev sigtet i sagen, og kan nu forvente at høre mere i sagen.
Kl. 20.20 blev en 15-årig dreng fra Køge standset på en lille knallert, som blev testet på rullefelt. Hastighedskontrollen viste, at knallerten kunne køre hele 68 km/t, så han blev også sigtet for at køre på en ulovlig knallert.

De to sigtede kan forvente at sagen lægges op til en bøde og en betinget frakendelse af retten til at føre lille knallert

Narkokørsel – Jyllandsgade, Ringsted

Kl. 20.30 blev en 25-årig mand fra Ringsted sigtet og anholdt, da han kørte bil, selvom han var påvirket af hash. Den 25-årige fik udtaget en blodprøve og blev løsladt. Han vil senere høre mere fra politiet, når resultatet af blodprøven kommer.

Narkopåvirket i stjålet varebil - Roskildevej, Ågerup, Vipperød – Holbæk

Kl.01.00 standsede en politipatrulje rutinemæssigt en varebil på Roskildevej. Føreren af bilen, en 20-årig mand fast bopæl på Lolland, var påvirket af narko og havde ikke gyldig førerret. Han blev sigtet og anholdt for at få udtaget en blodprøve. Betjentene slog varebilens nummerplader op, og det viste sig at nummerpladerne tilhørte en anden bil, og var meldt stjålet. Også varebilen var efterlyst, da den blev stjålet i Tønder sent tirsdag aften/nat. Den 20-årige blev sigtet for brugstyveri af bilen.

Ved ransagning af bilen fandt politiet en halskniv, som blev beslaglagt, og den 20-årige sigtet for at overtræde knivloven. Med som passager i bilen var en 18-årig mand fra Tønder, som blev fundet i besiddelse af 2,56 gram hash, som han blev sigtet for at besidde. Bil og nummerpladerne blev sikret af politiet, og udleveret til rette ejer. Efter blodprøveudtagelsen blev den 20-årige løsladt, men kan forvente at høre mere fra politiet i sine sager.

Person fundet død i forbindelse med brand – Skolelodden, Egebjerg, Nykøbing Sj.-Odsherred

Kl.01.47 anmeldte en nabo i en beboelsesejendom med klubværelser, at hun havde hørt nogle lyde fra naboværelset. Efterfølgende gik brandalarmen i gang, og der blev sendt politi og brandvæsen til stedet. Ilden havde kraftigt fat i værelset, hvor brandvæsnet sendte en røgdykker ind. I værelset blev fundet en person, som var afgået ved døden. Branden blev slukket før den spredte sig til de andre værelser, og ingen øvrige personer kom til skade ved branden. Det var ikke muligt at fastslå identiteten på den afdøde. Politiet foretager nu nærmere undersøgelser for at fastslå, om der er tale om den mandlige beboer, som er tilmeldt på adressen, eller om andre kan have opholdt sig på stedet. Politiet afspærrede stedet, der nu skal undersøges nærmere af kriminalteknikere, for at klarlægge årsagen til at branden opstod.


Denne artikel er skrevet af Ninna Jalog og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestsjællands Politi.
Flere artikler