Midt- og Vestsjællands Politi: Seneste nyt fra Vipperød - onsdag den 10. februar

Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi
Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Vipperød er i nat nævnt i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Døgnets anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ingen

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Råbjerg, Karlslunde
Tofteholmen, Karlslunde
Bastrupvej, Kalundborg

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Byvej, Tureby
Lundegårdsvej, Gørslev, Ringsted
Gymnasievej, Køge


Narkokørsel med hash i bilen – Ny Holbækvej, Grevinge, Odsherred

Kl. 11.50 sigtede og anholdt politiet en 38-årig mand fra Grevinge for narkokørsel. Den 38-årige kørte ad Ny Holbækvej mod øst, hvor patruljen standsede ham. De mistænkte, at han var påvirket, så han blev testet med narkometeret, som viste, at han var påvirket af hash. Betjentene ransagede bilen, hvor de fandt 1,5 gram hash, som den 38-årige blev sigtet for at besidde. Hashen blev beslaglagt med henblik på konfiskation. Føreren fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Han vil høre mere fra politiet i sine sager, når resultatet af blodprøveanalysen kommer.

Skønhedsklinik sigtet at holde åbent for femte gang – Roskilde

Tirsdag middag omkring kl. 13.00 måtte politiet igen rykke ud til den skønhedssalon i Roskilde, som flere gange er blevet sigtet for at holde åben, selvom corona-restriktionerne forbyder det. En patrulje kørte til klinikken, hvor en kunde var ved at blive behandlet af den ansatte 32-årige kvinde fra Roskilde, som også tidligere er blevet sigtet for lignende forhold. Den ansatte nægtede at åbne døren for politiet, men tog i stedet fotos af betjentene med sin mobiltelefon.

Omkring 10 minutter senere ankom indehaveren, en 34-årig mand fra Roskilde til klinikken, og betjentene fik nu adgang til stedet. Den ansatte og indehaveren af klinikken blev nu for femte gang i år sigtet for at overtræde covid-19 påbuddet om at holde lukket for betjening af kunder. Politiet afhørte alle de tilstedeværende til sagen. De to sigtede kan forvente, at endnu en bøde lægges oven i de tidligere sager

Børn og unge på usikker is – Ringsted, Køge, Greve

Politiet får fortsat en del henvendelser fra borgerne om, at især børn og unge færdes på isen på søer og vandhuller. Vores patruljer har talt med de unge, som de har mødt ved søerne, men politiet vil gerne opfordre forældrene til at tale med deres børn om faren ved at færdes på usikker is. Isen er stadig for tynd til at gå på, og der er risiko for at falde igennem isen og havne i det kolde vand. På kommunernes hjemmeside kan du læse mere om, hvornår man må færdes på isen.

Kl. 14.56 – Klosterlunden, Ringsted. Fem børn legede ifølge anmelderen på isen, men politiet traf ingen personer på isen ved ankomsten. Politiet talte med børn og unge i nærheden af søen om faren ved at gå på isen.

Kl. 15.47 og kl. 16.30 fik politiet to henvendelser fra borgere om, at der var flere personer som gik på isen ved Kimmerslev sø i Borup. Patruljerne traf igen på isen, da de lagde vejen forbi, men der var fodspor på isen.

Kl. 16.50 blev en borger bekymret for to drenge, som gik på søen som støder op til Køge å ved Gammel Ringstedvej i Køge. Patruljer mødte ingen drenge og så ingen huller i isen ved søen.

Kl. 17.41 kom en anmeldelse om to personer, som skøjtede på søen i Karlslunde, Greve, der er beliggende på adressen Søen ud for nr. 63. Patruljen traf fem drenge i 11-12 års alderen, som blev vejledt om, ikke at færdes på isen.

Falske opkald fra Nets – Nørre-Asmindrup – Odsherred

Kl.18.47 anmeldt en 69-årig mand fra Nørre-Asmindrup, at han kort forinden var blevet ringet op af en mand, som udgav sig for at være fra Nets Holding A/S. Manden stillede spørgsmål af personfølsom karakter, hvilket fik den 69-årige til at afbryde opkaldet, da han blev mistænksom. Han havde ikke givet manden nogen oplysninger, men med det samme lagt på og anmeldt sagen.

Politiet har den seneste tid fået flere anmeldelser om lignende opkald. I nogen tilfælde har telefonens vis nummer funktion desuden vist, at det var Nets telefonnummer, der blev ringet fra. Borgerne er blevet gjort opmærksom på dette af manden som ringede for at vildlede dem til at tro, at opkaldet var reelt. Der er flere eksempler på, at bedragere bruger en teknisk funktion til at vise telefonnumre fra myndigheder og virksomheder ved opkald til borgerne.

Er du i tvivl om, hvor vidt et opkald er reelt, så afbryd opkaldet og ring op til virksomheden eller myndigheden for at få bekræftet om henvendelsen er reel.
Din bank, virksomheder eller myndigheder vil aldrig spørge ind til NEM-id oplysninger, bankkoder eller lignende, så afbryd straks opkaldet ved den slags henvendelser.

Mand uden kørekort totalskadede bil – Grønnegården, Greve

Kl. 01.02 kørte to yngre mænd galt i en bil ved Grønnegården i Greve. Bilen skred ud på grund af det glatte føre, så bilen mistede vejgrebet og påkørte et skilt og en lygtepæl. En patrulje traf de to mænd på 18 og 25 år fra Greve og Ølstykke, som ikke var kommet noget til ved uheldet, men der skete skader på bil og de påkørte genstande.

Den 25-årig mand, som havde ført bilen, havde ikke noget kørekort, så han blev sigtet for kørsel uden førerret. Det var 3.gang han kørte indenfor 3 år, så politiet havde mulighed for at beslaglægge hans bil med henblik på konfiskation. Patruljen fandt dog ikke grundlag for at indlede en konfiskationssag, da bilen var totalskadet efter uheldet og derfor ikke forventedes at komme ud at køre igen. Den 25-årige blev vejledt af politiet om, at politiet kan tage hans bil, hvis han igen bliver taget i at køre uden kørekort. Føreren vil senere høre mere fra politiet i sagen.

El-boks påkørt ved solouheld – Vindingevej, Roskilde

Kl. 23.15 skete et uheld på Vindingevej, da en 18-årig ny bilist fra Lejre kørte galt i en varebil. Den 18-årige påkørte et hegn i en forhave og beskadigede en el-boks foran Vindingevej 16, så strømmen gik. Den 18-årige mand kørte i første omgang fra stedet, og en beboer på Vindingevej anmeldte uheldet til politiet, som sendte en patrulje til stedet. Kort efter kom den 18-årige tilbage efter at have talt med sin far. Han var uskadt, men rystet oven på uheldet. Den 18-årige var blevet distraheret af en modkørende og fik lavet et styreudslag, som gjorde at bilen kom i slinger og kørte galt. Politiet optog rapport om uheldet og underrettede kommunen om beskadigede genstande.

Bil skred ud på glat vej – Amtsvejen, Stokkebjerg, Jyderup – Holbæk

Kl. 01.46 kørte en 20-årig kvinde fra Polen galt på Amtsvejen mod nord, da bilen skred ud på grund af glat føre. Bilisten påkørte autoværnet i den vestlige side af kørebanen, men hun slap uskadt fra uheldet. En forbipasserende bilist standsede for at hjælpe kvinden og anmeldte uheldet til politiet. Autoværnet og bilen havde fået skader, så der lå vragdele på kørebanen. Bilen blev rykket ind til siden og vragdelene fjernet, så de ikke var til fare for trafikken. Politiet registrerede uheldet og orienterede vejdirektoratet om det beskadigede autoværn.

Glatføreuheld – Holbækmotorvejen, Vipperød – Holbæk

Kl. 03.01 skete et solouheld på Holbækmotorvejen ved Vipperød, da en 18-årig mand fra Strøby kørte galt på grund af glat føre. Bilen mistede vejgrebet og ramte autoværnet, så både bil og autoværn fik skader. Bilens ene hjul røg af og bilen måtte fjernes af vejhjælp. Den 18-årige slap heldigt fra uheldet og kom ikke noget til. En skiltevogn blev opsat indtil bilen var fjernet fra stedet. Vejdirektoratet blev orienteret om skaderne på autoværnet, og politiet registrerede uheldet.

Vigepligtsuheld – Skovvejen/Knabstrupvej, Regstrup – Holbæk

Kl. 04.01 skete et uheld på i et kryds på Skovvejen (rute 23) i krydset ved Knabstrupvej i Regstrup – Holbæk. En 53-årig mand fra Mørkøv kørte ad Knabstrupvej mod Skovvejen, hvor han i krydset stødte sammen med en 45-årig mand fra Svebølle. Den 45-åriges bil blev ramt på den forreste venstre side, men ingen personer kom noget til ved uheldet. Bilerne kunne dog ikke køre fra stedet og måtte fjernes af vejhjælp. Den 53-årige som kørte ud på Skovvejen havde ubetinget vigepligt i krydset, så politiet optog rapport om uheldet, da der var mistanke om en vigepligtsforseelse.

Brand i landejendom – Ågårdsvej, Bakkendrup, Gørlev Sj.- Kalundborg

Kl. 05.25 kom et alarmopkald om brand i en længe på en firlænget gård på Ågårdsvej i Bakkendrup i Gørlev ved Kalundborg. Branden blev opdaget af en forbipasserende bilist, en 25-årig lokal mand, som på vej på arbejde så røg komme op fra bygningens tag. Han bemærkede også, at der var orange lys ved et vindue i gavlen på bygningen og slog alarm. Den 25-årig fik advaret beboerne, og alle personer kom ud uden at nogen kom til skade. Politi og brandvæsen kørte til stedet, og brandslukningen blev iværksat. Branden var opstået i et værksted i det nordøstlige hjørne af bygningen. Brandvæsnet fik slukket ilden før den spredte sig til øvrige bygninger. Politiet optog rapport i sagen og brandefterforskere skal senere undersøge stedet nærmere, da det ikke var muligt at fastslå brandårsagen.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestsjællands Politi.
Flere artikler