Nyt fra Vipperød i politiets døgnrapport

Profilbillede

Vipperød er i nat nævnt i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Weekendens anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Geminivej, Greve

 

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Ventegodtsvej, Solrød Strand
Vænget, Holbæk
Bobjergvej, Asnæs
Grevetoften, Greve (2 anmeldelser)
Kløvervej, Jyllinge
Søtoften, Solrød Strand
Blåbærhaven, Kirke-Hyllinge
Nørrevang, Greve
Jasminvej, Køge
Bøgevej, Jyllinge (2 anmeldelser)
Brødmosen, Karlslunde
Egøjevej, Køge
Hedevej, Solrød Strand
Hvedstrupvej, Herringløse, Roskilde
Bækvej, Greve
Strandkrogen, Greve
Hybenvang, Holbæk
Egedal, Karlslunde
Parkås, Greve
Nældebjerg Alle, Greve
Kristoffersvej, Ringsted
Vintre Møller, Kirke-Såby
Solkrogen, Karlslunde
Røsnæsvej, Kalundborg
Fuglesangsvej, Solrød Strand (forsøg)
Blodhøjvej, Jyllinge
Gadesvinget, Greve
Ibsgården, Himmelev, Roskilde

 

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

 

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen

 

Tyveri fra køretøjer:

Darupvej, Roskilde
Assendløsevej, Viby Sj.
Kværkebyvej, Kværkeby, Ringsted
Nordrupvej, Mulstrup, Ringsted
Nordbæksvej, Kværkeby, Ringsted
Svenstrupvejen, Borup (forsøg)
Roskildevej, Ringsted
Krogen, Bjæverskov
Sct. Gertrudsvej, Ringsted
Tornbjergvej, Kløvested, Borup
Helligkorsvej, Roskilde

 

Fredag – lørdag:

 

Ihærdig indsats ved personredning – Strandgade, Roskilde

Kl. 12.31 slog en ud af tre fritidssejlere alarm, efter at en kvinde iført tøj og sko var hoppet i vandet i Roskilde havn.
De tre fritidssejlerne havde set kvinden sidde på en bådebro, da hun pludselig hoppede i vandet og svømmede ud i havnebassinet. De fik ved fælles hjælp via kommunikation med kvinden hende til at svømme retur til bådebroen, så de kunne hive hende op.
En af de tre fritidssejlere havde løbet ud for at guide politiet og redningspersonalet den hurtigste vej til rette sted i havnen.
Politiet kunne herefter overtage en våd og lettere uligevægtig, 33-årig kvinde, som blev bragt til et nærliggende sygehus til fornøden behandling og omsorg.
De tre fritidssejlere – en 30-årig kvinde fra Aarhus C, en 33-årig kvinde og en 35-årig mand begge fra København N – vil nu blive indstillet til en dusør for deres snarrådige indsats, der fik kvinden til at svømme retur til bådebroen, så hun kunne reddes op af vandet. Vanddybden i havnen det pågældende sted blev målt til at være ca. 1,8 meter, og vandtemperaturen var ca. 16 gr. C, så den reddede kvinde var våd og kold, men uden for livsfare efter nogle få minutters ophold i vandet.

 

Færdselsuheld – Vestmotorvejen, Borup – Køge

Kl. 12.01 rykkede ambulancepersonale og politiet ud til en bilist, der var forulykket i det østgående spor på motorvejen ved Borup-tilkørslen 34.
Det viste sig, at en 26-årig mand fra Lille-Skensved under accelerationen på tilkørslen havde mistet kontrollen over sin personbil, der rullede rundt og endte på taget. Han var sluppet uskadt fra ulykken, og ingen øvrige trafikanter på motorvejen blev involveret.
Politiet registrerede blot omstændighederne ved uheldet.

 

Tyveri af pung fra lomme – Centervejen, Bjæverskov – Køge

Kl. 13.13 anmeldte en 72-årig mand fra Borup, at han kl. ca. 11.30 efter indkøb i et supermarked havde fået stjålet sin pung fra en lomme, hvor den blev opbevaret.
Tyveriet var sket i forbindelse med to fremmede mænds henvendelse til den 72-årige, der var blevet bedt om at forklare dem vejen til København. I den forbindelse havde den ene af de to ubemærket set sit snit til at stjæle pungen, der indeholdt et betalingskort, diverse personlige kort og et mindre kontantbeløb.
Den 72-årige beskrev de to mænd som: A: Mand, Mellemøstlig af udseende, 30-40 år, 170-175 cm, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Iført: Mørke lange bukser, og B: Mand, Mellemøstlig af udseende, 35-40 år, 170-175 cm, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Grå, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: Grå/sort hår.
Politiet forsøger nu at få identificeret de to mænd ud fra f.eks. tilgængelig videoovervågning i området eller i supermarkedet.

 

Påkørt to gange af samme bilist – Køgevej / Darupvej, Roskilde

Kl. 13.50 rykkede politiet ud til Darupvej, hvor der ifølge anmeldelsen igen var sket et sammenstød mellem de to samme bilister, der også havde været involveret i et sammenstød på Køgevej ved krydset ved Østre Ringvej.
Politiet fik på Darupvej kontakt til de to implicerede bilister, som viste sig at være en 44-årig mand fra Kirke-Hyllinge og en 32-årig kvinde fra Gadstrup.
De to parter var begge kørt ad Køgevej mod syd ved krydset Østre Ringvej, hvor den kvindelige fører var standset ved krydset. Herefter havde den 44-årige med lav hastighed påkørt kvindens bil, hvilket parterne havde prøvet at klare i mindelighed.
Den 44-årige var i den anledning blevet ophidset og var fulgt efter kvinden under den videre kørsel ad Køgevej mod syd og efterfølgende ad Darupvej frem til en parkeringslomme, hvor kvinden standsede.
Kort efter kom den 44-årige og ville parkere, så videre kørsel ikke kunne ske, men ramte herunder igen modpartens bil.
Politiet kunne i forbindelse med afhøringen konstatere, at den 44-årige ikke havde generhvervet sit kørekort og i øvrigt påvirket af spiritus, så han fik i forbindelse med en sigtelse for spirituskørsel udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol. Blodprøven vil også blive undersøgt for eventuel påvirkning af euforiserende stoffer under kørslen.
Den 44-årige kan således forvente at høre nærmere fra politiet, når analyseerklæringerne foreligger.

 

To sager om narkokørsel og en bil beslaglagt – Slagelse Landevej, Kalundborg

Kl. 15.59 anholdt og sigtede politiet en 40-årig mand fra Københavns-området for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil, som han i øvrigt ikke måtte føre, fordi han i forvejen var frakendt kørekortet.
Da politiet fik kontrolleret den 40-åriges forhold nærmere, kunne politiet konstatere, at han havde flere sager om både narkokørsel og kørsel i frakendelsestiden i hans personbil, beslaglagde politiet hans bil med henblik på senere konfiskation.
Den 40-årige tilkaldte en kvindelig bekendt, som kom til stedet i bil for at transportere personlige effekter fra den 40-åriges bil.
Der var tale om en 28-årig kvinde fra Asnæs, som også blev skønnet skønnet påvirket af euforiserende stoffer under kørsel i den personbil, som hun netop var ankommet i.
Kvinden blev således også anholdt i forbindelse med en sigtelse for narkokørsel og fik også udtaget en blodprøve nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.
Den 40-årige var ikke tilfreds med beslaglæggelsen af bilen, hvorfor en dommer nu skal se nærmere på grundlaget for beslaglæggelsen af bilen.
Den 28-årige kvinde havde to mindreårige børn med i bilen, hvorfor politiet nu har udarbejdet en rapport til de sociale myndigheder ud fra mistanken om bl.a. kørsel i narkotikapåvirket tilstand med dem i bilen.

 

Færdselsuheld – ung mand omkommet – Grevevej, Greve

Kl. 19.05 rykkede redningspersonalet og politiet ud til et alvorligt færdselsuheld, idet en person var blevet påkørt og formentlig kommet alvorligt til skade.
Politiet traf på uheldsstedet en alvorligt tilskadekommen ung mand, der havde fået livreddende førstehjælp først af andre trafikanter og senere af ambulancepersonalet. De fik ham stabiliseret så meget, at han under politieskorte kunne transporteres til Rigshospitalets traumecenter til undersøgelse og fortsat behandling. Det viste sig dog, at den unge mand havde pådraget sig så alvorlige skader, at hans liv ikke stod til at redde.
På uheldsstedet traf politiet ud over vidner også en 21-årig mand fra Tune, der som fører af en personbil var blevet impliceret i ulykken.
Den 21-årige havde kørt ad Grevevej i vestlig retning, da den unge mand krydsede vejen og blev ramt af bilen med de alvorlige kvæstelser til følge.
En bilinspektør blev tilkaldt til at undersøge uheldsstedet og den 21-åriges bil, hvor en erklæring om undersøgelserne vil tilgå rapportmaterialet.
Den unge mand blev identificeret som en 16-årig fra Tune, der havde opholdt sig på den ene side af vejen sammen med en bekendt. På den anden side af vejen var også en bekendt, og i forbindelse med krydsning af kørebanen fra den ene side til den anden blev han påkørt af personbilen. Den 16-åriges pårørende er underrettet.
Den 21-årige fik rutinemæssigt udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for eventuel påvirkning af enten euforiserende stoffer eller alkohol.
Uheldet skete på en vejstrækning, hvor højst tilladte hastighed ifølge skiltningen er 70 km/t.
Grevevej var afspærret på uheldsstedet i ca. 1½ time, så bustrafikken og øvrig trafik måtte finde alternative ruter.

 

Musikfestival afviklet uden problemer – Fyrvej, Store Heddinge - Stevns

Musikfestivalen Gnist blev afviklet i løbet af den forgangne weekend i området ved Stevns Fyr.
Politiassistenter fra forebyggelsesafdelingen på politistationen i Køge var i løbet af fredagen på et uformelt besøg på festivalen, som var tilegnet unge i aldersgruppen 12-25 år.
Politiet oplevede alt i alt en glad og positiv stemning blandt gæsterne til musikfestivalen, så der var ikke behov for at gribe ind.
Også både lørdag og søndag forløb fredeligt, idet politiet ikke har registreret nogen episoder ved musikfestivalen eller mandag morgen modtaget anmeldelser om noget strafbart fra området.

 

Bilist standsede ikke – Køge

Kl. 01.31 ønskede politiet at standse en personbil, der blev ført ad Ringstedvej i østlig retning ind i Køge by, med henblik på en rutinemæssig kontrol af føreren og køretøjet.
Føreren af bilen ønskede dog ikke at standse og fortsatte sin kørsel videre ad Blegdammen og flere andre veje i de centrale dele af Køge by, indtil bilisten nåede ud på Nørre Boulevard, hvor bilisten standsede, efter at politiet var kørt ind foran ham.
Undervejs havde bilisten også kørt over for rødt lys, venstre om helleanlæg, kørt mod færdselsretningen i en rundkørsel samt kørsel på fortovet. Endvidere havde to patruljebiler været i sammenstød med bilisten, inden kørslen stoppede på Nørre Boulevard.
Fører af personbilen var en 27-årig mand fra Greve, som blev skønnet påvirket af narkotika under kørslen og derfor anholdt i forbindelse med sigtelsen og udtagelsen af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.
Ingen kom til skade ved biljagten gennem Køge by, og politiet skal nu have klarlagt de nærmere detaljer under hele kørselsforløbet.
Den 27-årige ønskede i forbindelse med løsladelsen at blive indlagt på et sygehus, idet han ifølge eget udsagn ikke havde det så godt mentalt. Politiet transporterede ham derfor til et sygehus i Roskilde til fornøden undersøgelse og eventuel behandling.

 

Lørdag – søndag:

Blufærdighedskrænkelse – Ølbycenter, Køge
Kl. 10.58 anmeldte pårørende til en 13-årig pige fra Borup, at den 13-årige sammen med en anden 13-årig pige fra Køge under ophold få minutter tidligere på Ølby station begge var blevet befamlet på bagdelen af en mand, der havde ventet på toget.
Efterfølgende havde manden taget lokaltoget mod Køge, hvorefter den ene pige underrettede sine pårørende om sagen.
Politiet efterforsker nu denne sag, hvor pigerne skal videoafhøres om deres oplevelser, som en asiatisk udseende mand i alderen 20-30 år kan mistænkes for.

 

Tricktyveri af pung – Klosterparks Alle, Ringsted

Kl. 12.36 anmeldte en 82-årig kvinde fra Ringsted, at hun efter indkøb kl. ca. 11.45 i et supermarked i Ringstedet var blevet kontaktet på den nærliggende parkeringsplads af en fremmed mand. Han fremviste en pakke pålæg, som den 82-årige havde glemt, men er nu mistænkt for at have benyttet dette til at aflede kvindens opmærksomhed ved at spørge om vej.
Da hun kort efter satte sig ind i sin bil, opdagede den 82-årige, at hendes pung med indhold var blevet fra en taske i bilen, mens hun havde forklaret manden vejen til et møbelvarehus i Taastrup.
Den fremmede blev beskrevet som mand, 30-35 år, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Talte: Engelsk. Han mistænkes ifølge den 82-årige for måske at have været i ledtog med en anden person, som hun ikke har set, og som måske er den person, der under afledningsmanøvren havde mulighed for at stjæle pungen.

 

Brandundersøgelse – Gl. Skovvej, Nørre Jernløse, Regstrup – Holbæk

Kl. 15.24 rykkede brandvæsnet og politiet ud til ildebrand i en nedlagt ejendom, efter at en kvindelige bilist havde opdaget røg sive ud fra ejendommen. Yderligere en bilist var også standset op på stedet for at undersøge, om der måtte være personer i nød, hvilket de to bilister ved fælles hjælp fik afklaret.
Brandvæsnet var hurtigt færdige med slukningsarbejdet, idet branden i ejendommens stuehus ikke var så omfattende.
Politiet skal nu undersøge brandstedet nærmere i et forsøg på at fastlægge brandårsagen med sikkerhed i ejendommen, der måske bruges som samlingssted for lokale. Umiddelbart var der ikke nogen naturlig forklaring på brandens opståen. Da ejendommen var nedlagt, var ingen personer til stede ved branden, og ingen kom således til skade som følge af branden.

 

Urolig mand endte i detentionen – Sygehusvej, Roskilde

Kl. 18.30 bad personalet på skadestuen på sygehuset i Roskilde om assistance fra politiet til at bortvise en udadreagerende og urolig mand, som ikke ville forlade sygehuset.
En patrulje kørte til stedet og fik kontakt til en 26-årig, spirituspåvirket mand fra Sorø, der som pårørende havde gået rundt og slået på dørene i skadestuen.
Politiet kunne ikke formå ham til at forlade stedet for at få skabt orden på skadestuen, så politiet besluttede at frihedsberøve ham for at få genskabt roen. Herunder satte han sig så meget til modværge, at endnu en patrulje måtte assistere med frihedsberøvelsen, hvorefter den 26-årige blev tilset af en læge inden anbringelsen i detentionen til afrusning.
Nogle timer senere på aftenen var den 26-årige faldet så meget til ro, at politiet kunne løslade ham uden sigtelse for noget i anledning af adfærden på skadestuen.

 

To mænd slog hinanden med slagvåben – Bjergmarken, Holbæk

Kl. 20.17 fik politiet via alarm 112 melding om, at to mænd havde været i slagsmål med hinanden på Bjergmarken, Holbæk, og at den ene af dem befandt sig på skadestuen.
Politiet fik på skadestuen kontakt til en 44-årig mand fra Holbæk, der blev behandlet for lettere kvæstelser efter et slagsmål med en anden, der blev identificeret som en 39-årig mand fra Svinninge.
Den 39-årige fik politiet også kontakt til, hvorefter han også kom til skadestuen til behandling også for lettere kvæstelser i anledning af slagsmålet med den 44-årige.
Politiet fik klarlagt, at de mænd var røget i slagsmål på grund af uenighed om en kvinde, og i forbindelse med slagsmålet havde de to parter hver især slået på hinanden med diverse slagredskaber, så de var kommet lettere til skade.
Ved efterfølgende ransagninger på de steder, hvor de to parter havde haft adgang, fandt politiet en jernstang og et bat, som blev beslaglagt som bevis i sagen i forbindelse med overtrædelse af bestemmelserne om grov vold i straffeloven.
De parter blev efter afsluttet skadestuebehandling begge anholdt og sigtet for grov vold under brug af slagredskaber mod hinanden tidligere på aftenen i Bjergmarken.
Begge blev løsladt næste formiddag, da de var blevet afhørt til sagen, som ifølge en nærmere vurdering af de konkrete omstændigheder ikke havde grundlag for fremstilling i grundlovsforhør med henblik på eventuel varetægtsfængsling af nogen af parterne.
De kan derfor begge forvente at høre nærmere fra politiet, når slagsmålet skal finde sin strafferetlige afgørelse.

 

Slagsmål endte i forskellige sigtelser – Jernbanegade, Roskilde

Kl. 23.51 fik politiet via alarm 112 melding om et slagsmål med fem-seks personer involveret.
Politiet rykkede ud til stedet med flere patruljer, der kunne konstatere, at de fleste deltagere i slagsmålet havde forladt stedet. En 25-årig mand fra Holbæk og en 26-årig mand fra Roskilde var som deltagere stadig tilbage.
Da politiet ved siden af den 25-årige fandt en kniv med et 12 cm langt knivsblad, blev han sigtet for overtrædelse af knivloven ved den ulovlige besiddelse af kniven, som han måske havde forsøgt at skille sig af med.
Da den 26-årige havde været deltager i slagsmål, sigtede politiet ham for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.
Begge vil således høre nærmere fra politiet, når sagerne mod dem skal afgøres.

 

Færdselsuheld / spirituskørsel – Birkevænget, Solrød Strand

Kl. 00.08 var en 47-årig mand fra Solrød Strand forulykket under kørsel i en personbil ad Birkevænget mod nord, da han i et uopmærksomt øjeblik havde påkørt en parkeret bil.
Ingen kom til skade ved uheldet, men da den 47-årige var påvirket af spiritus, blev han sigtet for spirituskørsel og i forbindelse med en kortvarig anholdelse udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

 

Færdselsuheld / spirituskørsel – Strandgården, Solrød Strand

Kl. 00.35 var det sket endnu et færdselsuheld i Solrød, idet en personbil var forulykket på Strandgården og havde påkørt en hæk.
Ingen var kommet til skade ved uheldet, men føreren af personbilen – en 17-årig ung mand fra Falster – havde ikke noget kørekort. Han var endvidere så påvirket af spiritus, at han blev anholdt og sigtet for spirituskørsel i bilen. Efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol løslod politiet den 17-årige, der havde fået bilen overdraget af dens 18-årige mandlige ejer fra Møn.
Bilejeren er nu blevet sigtet for overtrædelse af færdselslovens bestemmelser om at overlade føringen af et køretøj til en person, som ikke lovligt kan være fører.
Begge sigtede vil høre nærmere fra politiet, når sagerne mod dem hver især skal afgøres.

 

Færdselsuheld – Eskebjergvej, Eskebjerg – Kalundborg

Kl. 02.29 underrettede en 19-årig mand fra Jyderup politiet om, at han var forulykket under kørsel ad Eskebjergvej i nordøstlig retning.
En patrulje kørte til uheldsstedet og kunne konstatere, at den 19-årige var sluppet uskadt fra ulykken, selv om hans bil havde rullet rundt og kørt gennem en hæk, inden den var standset i en privat have.
Den 19-årige var ædru og havde villet undvige noget på vejen, hvorefter han havde mistet kontrollen over bilen. Ingen øvrige trafikanter var blevet involveret i ulykken.

 

Slagsmål endte med forbud – Vestergade, Holbæk

Kl. 04.18 var to mænd kommet i slagsmål med hinanden på en restauration, så dørmændene måtte skille dem ad.
Politiet fik efterfølgende kontakt til en 21-årig mand fra Svinninge og en 22-årig mand fra Regstrup, der begge blev sigtet for slagsmålet på stedet.
Den 22-årige blev endvidere meddelt et forbud mod at være gæst på restaurationen de næste to år som følge af slagsmålet.
Begge kan forvente at høre nærmere fra politiet, når sagerne skal afgøres.

 

Søndag – mandag:

 

Narkokørsel – Elverdamsvej, Kirke-Hyllinge – Lejre

Kl. 10.58 standsede en patrulje en personbil, der blev ført af en 38-årig lokal mand. Patruljen mistænkte, at manden var påvirket af euforiserende stoffer, hvilket patruljebilens narkometer bekræftede. Manden blev sigtet for narkokørsel og var anholdt i forbindelse med, at han fik udtaget en blodprøve. Manden var desuden frakendt førerretten. Da manden i flere tilfælde har kørt bil uden førerret og i narkotikapåvirket tilstand, beslaglagde patruljen bilen med henblik på konfiskation. I bilen fandt politiet en ulovlig kniv, som manden ikke havde et anerkendelsesværdigt formål med samt ulovlig receptpligtig medicin, som ligeledes blev beslaglagt af patruljen. Manden vil høre nærmere, når hans sager skal afgøres af en dommer.

 

Spirituskørsel – Have Borupvej, Kirke-Eskilstrup – Holbæk

Kl. 12.15 standsede en patrulje en varebil, som blev ført af en 34-årig mand fra Sorø, som viste sig at være påvirket af spiritus over det tilladte. Manden blev sigtet for spirituskørsel og var anholdt, mens han fik udtaget en blodprøve, derefter blev han løsladt. Sagen vil blive afgjort, når resultatet af blodprøven foreligger.

 

Ukrudtsbrænder satte ild i træhus, Toftholmsvej, Karlslunde – Greve

Kl. 14.04 fik politiet et alarmopkald fra en mand, som havde været i gang med at brænde ukrudt væk med en ukrudtsbrænder nær sit træhus. Han opdagede, at der kom røg ud fra et område, hvor han havde benyttet ukrudtsbrænderen, hvorefter han ringede 112 og skyndte sig at få resten af familien ud af huset. Politi og brandvæsen kom frem til adressen, hvor brandvæsnet hurtigt fik slukket ilden. Politiet optog rapport om brandsagen og skal nu klarlægge omstændighederne omkring branden, herunder om nogen skal sigtes for at overtræde beredskabslovens regler om uforsigtighed med ild.

 

Bilist påkørte parkeret bil – Solrød Strandvej, Solrød

Kl. 15.22 fik politiet en anmeldelse fra en mand, som forklarede, at han netop havde været vidne til et færdselsuheld, hvor en bil, der kom kørende af Solrød Strandvej i sydlig retning, havde påkørt en parkeret bil, som fik udløst en airbag. Den parkerede bil, som blev påkørt, punkterede på det ene forhjul ved påkørslen. Vidnet oplyste til politiet, at føreren af den bilen, som kørte på Solrød Strandvej var flygtet fra stedet til fods, og han var hoppet over en hæk. Politiet kom hurtigt frem til stedet og fik kontakt til vidnet, som udpegede det sted, hvor føreren var hoppet over hækken. Politiet fandt derefter føreren siddende i hækken med rette bilnøgle til bilen i sin lomme. Politiet mistænkte, at føreren – en 36-årig polsk mand – var påvirket af alkohol, og han blev derfor sigtet og var anholdt, mens han fik udtaget en blodprøve. Manden vil få afgjort sagerne, når resultatet af blodprøven foreligger.

 

Brand i bil – Nybyvej, Vipperød – Holbæk

Kl. 15.38 fik politiet en anmeldelse om, at der var gået ild i en bil under en reparation på bilens ledningsnet. Anmelder havde forsøgt at slukke ilden med en vandslange, men ilden havde godt fat i bilen. Politi og brandvæsen kom frem til en lade, hvor bilen befandt sig, og brandvæsnet fik slukket ilden, som heldigvis ikke havde spredt sig til bygningen. På grund af kraftig brandudvikling var togdriften i området kortvarigt påvirket. Anmelderen – en 22-årig mand fra Tølløse – blev kørt til tjek for røgforgiftning på sygehuset. Politiet optog rapport i sagen.

 

Narkokørsel – Stationsvej, Svebølle – Kalundborg

Kl. 19.06 standsede en patrulje en personbil, som blev ført af en 26-årig mand fra Høng. Politiet mistænkte, at den 26-årige var påvirket af euforiserende stoffer, og han blev derfor sigtet for narkokørsel og var anholdt i forbindelse med, at han fik udtaget en blodprøve. Sagen bliver afgjort, når resultatet af blodprøven foreligger.

 

Svømmetur endte i redningsaktion – Lindenborgvej, Roskilde

Kl. 19.26 ringede en 20-årig mand fra Hvalsø 112, da han var bekymret for sin ven – en 22-årig mand fra Kirke-Hyllinge, som var svømmet ca. 50 meter ud i vandet i Lynghøjsøerne. Svømmeren var blevet meget afkølet og havde sat sig op på en flåde i søen og alarmeret sin ven, som befandt sig på bredden. Politi og redningsmandskab kom frem til stedet, hvor de fik reddet den kolde svømmer i land. Den 22-årige var underafkølet og fik hjælp til at få varmen i en ambulance, som kom frem til stedet. Den 22-årige mand kan takke sin ven for, at han blev reddet sikkert i land.

 

Personpåkørsel – Kongstedvej, Ringsted

Kl. 20.43 fik politiet en anmeldelse om en personpåkørsel på den nye jernbane ved Ringsted. Politiet kom frem til stedet, hvor en 59-årig mand fra Fyn var blevet påkørt af et gennemkørende tog og var afgået ved døden. Arbejdstilsynet blev underrettet og kom frem til stedet for at klarlægge den nærmere omstændigheder omkring påkørslen, herunder om nogen skal sigtes for at have begået noget strafbart. De pårørende til den afdøde underrettet om dødsfaldet. Togtrafikken var indstillet i forbindelse med, at myndighederne arbejdede på stedet. Politiet afventer nu rapporten fra Arbejdstilsynet.

 

Kørsel i frakendelsestiden og i narkotikapåvirket tilstand – Godsvej, Greve

Kl. 21.55 standsede en patrulje en personbil, som blev ført af en 40-årig mand. Den 40-årige blev sigtet for kørsel i frakendelsestiden. Den 40-årige mand var desuden påvirket af euforiserende stoffer og var anholdt i forbindelse med, at han fik udtaget en blodprøve. Sagerne vil blive afgjort, når resultatet af blodprøven kommer politiet i hænde.
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestsjællands Politi.
Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi
Flere artikler